tisdag 19 juni 2012

"Ögonblick att minnas" Nora Roberts

Ögonblick att minnas (inbunden)

Laurel är trött på att vara singel, speciellt när två av hennes närmsta vänner har hittat så fantastiska pojkvänner. Hon är glad för deras skull och firar ständigt andra människors lycka genom att skapa underbara bröllopstårtor. Men hon längtar efter mer, och vad hon verkligen längtar efter är vännen Parkers storebror Delaney. Men hon är övertygad om att den välutbildade advokaten är för fin för henne och därför blir hon irriterad varje gång hon träffar honom. Del är överbeskydande och ser henne som en syster, men en dag tar hennes humör överhand och hon ger honom en arg och het kyss som vänder upp och ner på allt...

Äntligen kom då del tre i serien "I nöd och lust" och jag längtar redan efter fjärde delen. Nora Roberts är en av de bästa författarna jag vet och att läsa hennes böcker är alltid ett nöje. Denna är en ren roman utan den spänning som finns i de flesta av hennes böcker, men den är lika bra ändå. Lite förutsägbar, som alla böcker med ren kärlekshistoria är, men jag tycker den är bra ändå. Rekomnderas varmt, men det bästa är att läsa böckerna i ordning.

Böckerna i serien "I Nöd och lust" är, i kronologisk ordning: "Som en drömbild", "Doft av rosor", "Ögonblick att minnas" och "Den lyckligaste dagen"

Boken finns att köpa hos Bokus och Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar